Reïncarnaties Van Zielen In Ons Verlangen

The Soul Is the Property of Bestowal, and Until We Develop It, We Remain AnimalsEen vraag die ik ontving: Als de realiteit van de omgeving afhangt, wat betekent in dit verband dan reïncarnaties van zielen?

Mijn Antwoord: Reïncarnaties van zielen zijn veranderingen in de verlangens. Immers, niets anders bestaat dan het verlangen en dit verlangen verandert. In dit voorbijgaande verlangen nemen wij onszelf waar in één reïncarnatie of de volgende, in de intentie omwille van ontvangen of omwille van geven.

Het verschil tussen deze wereld en de toekomstige wereld, tussen de Schepper en de schepping, zijn allemaal verschillende staten van het verlangen. Het verlangen die in de staat van geven is wordt “de Schepper”genoemd. Het verlangen die in de staat van ontvangen is, wordt “de schepping” genoemd.

Momenteel nemen we in onze verlangen waar dat we hier leven, in deze wereld. Het verlangen zal veranderen en we beginnen te voelen dat we in een andere realiteit leven. Een verandering in het verlangen bepaalt alles. Maar, we kunnen ons geen staten voorstellen waarin we nog niet bestaan.

Echter, voor Kabbalisten die in het verlangen van geven bestaan en ook in het verlangen om te ontvangen, staan beide delen van de realiteit boven het materiële leven en dood, sinds ze in controle zijn van beide soorten fenomenen in het verlangen.

Zeker, een persoon die zichzelf nog niet gecorrigeerd heeft gaat door reïncarnaties of verschillende veranderingen van het verlangen, totdat hij zijn pad volbracht heeft door het behalen van controle over al zijn verlangens, alle kwaliteiten die maar als mogelijk onthuld kunnen worden.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: