Onthul De Zohar Voor Jezelf

Laitman_2009-10_usa_0310_wEen vraag die ik heb ontvangen: Waarom kan niet iedereen de Zohar begrijpen?

Mijn Antwoord: Ten eerste, je verstand kan je niet helpen ook maar iets te onthullen. Als we het boek Zohar gaan leren om ook maar iets met onze verstand te begrijpen, dan zullen we niets meer te zien krijgen, dan een systeem van Musar (ethiek) herhaalde waarschuwingen, instructies en rare verhalen.

Door middel van een nieuw gevoel in je te openen, genoemd het punt in het hart zul je een complete wereld beginnen te zien wanneer je het boek leest.

Het boek De Zohar zal zich plotseling in jou onthullen. Ter herinnering, er is niets dat zich buiten jou bevindt. We denken dat de spirituele wereld zich ergens buiten onszelf bevindt, echter wordt het onthuld in onszelf.

Wanneer iemand bepaalde kwaliteiten en definities begint te bereiken in zichzelf, treedt hij diep in de tekst van dit boek. Het boek zelf begint zich op het scherm in jezelf te projecteren, en hij onthult alles dat hij in zichzelf leest.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: