Leren Over De Hogere Wereld Van De Lagere Wereld

mutual.jpgIn zijn boek, Poorten der Intentie, de Ari legt uit de bedoeling van alle spirituele acties van Passover en hun reflectie in materiële gebruiken. De Geboden (Mitzvot) wijzen naar de correctie van de 613 egoïstische verlangens (van de ziel) naar de gevende verlangens met de hulp van het Hogere Licht (de Thora). Velen zijn bekend met de reflecties van de materiële copies in de gebruiken of tradities (Minhagim) van het het feest.

Velen volgen deze tradities omdat ze bereid zijn om materiële acties (gebruiken) uit te voeren onder de conditie dat die ze helpen om resultaten te bereiken, de uitvoering van materiële acties (geboden). Dit is de enige reden dat deze tradities worden gevolgd.

Des te meer we onszelf afvragen over het doel en de bedoeing van iedere materiële actie (traditie), des te meer zal het ons helpen om meer vaster te verbinden met hun spirituele bron. Op deze manier zullen we over de Hogere Wereld leren van de Lagere Wereld. Het is alleen deze verbinding naar de bron die ons een belang van gebruik geeft en het recht van bestaan.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: