Het Spirituele Leven Voel Je In Je Verbinding Met Anderen

israelEen vraag die ik heb ontvangen: Wat is het werk van iemand wanneer hij spiritueel ontwaakt?

Mijn Antwoord: Hij moet werken aan de verbinding met zijn omgeving op voorwaarde dat er mensen in het gedrang komen die gelijk zijn aan hem.

Je zult de spirituele wereld voelen in jouw verlangen, die gebouwd is uit verlangens van andere mensen, die je toevoegt aan jouw verlangen, het punt in het hart. Naast dit punt, heb je geen andere spirituele verlangens. Je bent als een cel in het hele organisme: door middel van mezelf kan ik de cel in het leven niet voelen of waarnemen. Daarom moet je een verbinding met andere cellen bewerkstelligen. Het hele universum is één organisme dat Adam wordt genoemd. Jouw opdracht is om de verbinding te vinden met dit gezamenlijke organisme.

Het leven dat je zult voelen in dit gezamenlijke lichaam zal het hogere eeuwige en perfecte leven zijn (het Licht). De bron van dit leven is de Schepper.

Dit alles neem je waar in het gezamenlijke lichaam, dat bestaat uit cellen of punten in het hart, individuele aspiraties voor het spirituele. Als je niet met hen verbindt zul je nooit het spirituele leven kunnen voelen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed