De Gehele Mensheid Is In Verbanning

clip_image001Vandaag de dag is de mensheid als geheel zeer dichtbij Egypte uit te komen. Steeds meer en meer mensen voelen de noodzaak om de waarden in hun leven te herzien en nieuwe prioriteiten vast te stellen. Iedere persoon moet zijn eigen berekening maken: Waar leeft hij voor en waarom?

Er zijn situaties in onze leven wanneer we vechten voor overleving, voor het bestaan en hierdoor komen alle vragen naar boven. Immers, een vraag over de bedoeling van het leven komt pas naar boven wanneer een persoon voelt dat hij “alles” bereikt heeft in dit leven en dan maakt het niet uit op wat voor niveau hij is. De vraag die in hem tevoorschijn komt is meer verheven dan zijn dagelijks leven.

We zien dat deze vraag al grote delen van de mensheid bezig houdt. Het gebeurt onbewust en het “vreet” aan ons van binnenin. Dit is waarom er disseminatie van Kabbalah is. Het zorgt voor de uitleg over wat er in onze tijdperk gebeurt, waarom er steeds meer en meer mensen lijden aan depressie, zelfmoord plegen, drugs gebruiken, gaan scheiden en waarom de golf van angst en terreur aan het groeien is. Het legt ons uit waarom de vraag, de bedoeling van het leven, naar boven komt en ons niet verlaat, wat er met onze kinderen gebeurt en waarom we niet weg kunnen rennen van deze vragen, zelfs niet met een persoonlijke psycholoog.

De mensheid is zichzelf onbewust aan het voorbereiden voor een stijging naar een nieuw tijdperk. Of door lijden of bewust, streven wij naar verbinding in één spirituele vat (Kli) zoals het ingeprent is in de natuur, waar we het leven zullen waarnemen als eeuwig en perfect.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: