Verandering Hangt In De Lucht

onlythingOver een jaar of twee zullen we ons niet eens meer herinneren hoe we eens anders leefden en hoe het brede publiek onze mening niet deelde. Mensen zullen zich snel en duidelijk gaan realiseren dat de wetenschap van Kabbalah dit deel van realiteit aan hen zal onthullen en dat het noodzakelijk is om dit deel van de realiteit te onthullen om een gezond en correct leven te bereiken. Het zal ook duidelijk worden dat deze onthulling plaats vindt op grond van een wonderbaarlijke kracht, in plaats van pure kennis.

Door gebruik te maken van een pure wetenschappelijke aanpak, kunnen we alleen de natuur op ons niveau van waarneming onthullen, waar onze gevoelens en verstand in werking zijn. Aan de andere kant, de wetenschap van Kabbalah onthult wonderbaarlijk nieuwe niveaus van verlangen in ons, in welke we een nieuwe realiteit waarnemen. Ik verwacht dit in de nabije toekomst. We zullen getuigen zijn van dit begrip en sensatie, die onthuld wordt aan de massa. We zullen dit zeer snel zien gebeuren.

Iedereen die deelgenomen had aan de Zohar Congres 2010 ging door zeer grote veranderingen, overwon vele innerlijke niveaus en verminderde de tijd van hun ontwikkeling. Sommige mensen waren hier lichamelijk niet bij, maar sloten zich virtueel bij ons aan en hierdoor ontvingen zij dezelfde stijging. Sommige mensen waren ver weg (in hun verlangen) maar zij zijn ook beïnvloed door het congres. Zelfs degene die niet verbonden waren met ons allemaal en helemaal niets wilde ontvangen, kregen toch een invloed omdat we allemaal deel zijn van één gemeenschappelijk systeem.

Niemand ontkomt aan deelname in dit evenement omdat we allemaal leven in één realiteit. Daarom, wanneer we zo’n evenement houden, zal het de hele wereld beïnvloeden, zelfs de mensen die ons haten en ver van ons weg zijn, alsmede degene die dicht bij ons zijn. Zonder uitzondering beïnvloedt het iedereen en het heeft een groter effect op degene die ons haten dat degene die het niets kan schelen. Daarom zullen we snel getuige zijn van grote veranderingen in alle lagen van de gemeenschap.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed