Vandaag Kunnen We Onze Toekomstige Wereld Zien

truemiracleDe Zohar, Hoofdstuk “BeHaalotcha (Als Je De Kaarsen Overstijgt),” deel 142: “Een persoon loopt in deze wereld en de Schepper geeft hem rijkdom zodat hij hierin beloond zal worden met de volgende wereld en hier zal verblijven met een vermogen van zijn geld. Het vermogen is geld dat voor altijd zal bestaan, een plaats waarin de ziel gebundeld kan worden. Dit is waarom hij zijn vermogen na hem moet behouden en hij zal zijn vermogen ontvangen nadat hij dit leven verlaat.” Deel 143:”…terwijl het vermogen in die wereld voor hem bestaat, om hiermee beloond te worden in het hogere leven, boven.”

Als men niet een anti-egoïstisch scherm heeft, kan hij niet het Licht ontvangen omwille van geven en dus, heeft hij niets waarmee hij zijn leven kan voortzetten. Daarom, men wordt of gedwongen om te leven als een beest, gaat dan dood en keert nog een keer terug naar deze wereld, of men verplaatst zich naar de spirituele wereld en stijgt naar het volgende niveau.

Na het Zohar Congres hebben we extra Omringende Licht ontvangen, dat een extra egoïsme in ons wakker heeft gemaakt. Dit is het verlangen op plezier te hebben dat nu in iedere persoon wordt onthuld. Ieder persoon begint een zwaarte en duisternis te voelen, een verlies van energie, kracht en verlangen. Als we deze staat overstijgen met de hulp van de studie, verspreidingswerk en onze omgeving, zullen we beginnen dit nieuwe verlangen te hechten aan het Omringende Licht dat voor ons scheen tijdens het Congres. In dit te doen bouwen we aan onze nieuwe niveau en gaan we voorruit.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed