Stel Je Voor Dat Onze Wens Uitgekomen Is

Study Kabbalah, and Spiritual Worries Will Outweigh Your Current OnesEen vraag die ik ontving: Wat moeten we ons verbeelden wanneer we de woorden van de Zohar lezen, die we totaal niet begrijpen? Moeten we ons de zielen in eenheid voorstellen, de invloed van het Licht op ons, of iets anders?

Mijn Antwoord: We wachten op en verwachten resultaten van onze studies. We moeten onze verbinding met anderen corrigeren omdat dit het vat wordt voor het Licht. Dan zal mijn verlangen de kwaliteit van correctie ontvangen, de kwaliteit van eenheid – de Schepper. De Schepper is mijn gecorrigeerde verlangen om te geven.

Ik moet mij een toestand voorstellen waarin ik wil bestaan. Ik kan dan wel niet weten wat het Licht is of hoe het bij mij binnen komt, maar ik moet me nog steeds de juiste staat voorstellen die ik wil bereiken. Net zoals in ons dagelijks leven, wanneer we iets willen hebben, denken we niet over de acties die we moeten maken om dat te bereiken, maar alleen aan het eindresultaat, over ons verlangen die gevuld wordt. Ik ben dan in staat om te begrijpen wat ik mis om het object van mijn verlangen te bereiken en waar ik het juiste voorbeeld van de toekomstige toestanden kan krijgen, hiermee bedoelende, welke boeken mij dit voorbeeld kunnen geven.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed