Ontdek De Noodzaak Voor Een Oplossing

alone.jpgEen vraag die ik ontving: Welke helpen in het “rotten” van het verlangen om plezier te ontvangen, genaamd “lichaam”?

Mijn Antwoord: De wanhoop komt van de onbekwaamheid om gevuld te worden, in plaats van wanhoop van het verlangen voor plezier. Men bereikt een punt waar hij niet langer geloofd dat het mogelijk is om gelukkig te zijn in dit leven. De ontevreden verlangens brengen ons tot depressie. Dit, natuurlijk, is voor een reden. Het is zodat de gehele mensheid een fase bereikt om een noodzaak te ontdekken in het zoeken naar een oplossing en een behoefte om naar een hoger niveau te stijgen. Egoïsme zal ons helpen om dit punt te bereiken en zal ons dwingen om een beslissing te maken. Dit is genaamd “hulp tegen jou”.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed