Laat Mij Met Iedereen Samen Zijn

clip_image001Binnenkort zal veel vraag naar de wetenschap van Kabbalah zijn, omdat zonder het, een persoon niet in staat zal zijn om te kunnen overleven in de compleet globale wereld. Het zal steeds meer duidelijk worden dat we geen verlangens of kwaliteiten hebben die gelijk of geschikt zijn voor de wereld die momenteel aan ons geopenbaard wordt.

Het licht van het Boek van Zohar creëert een sensatie en begrip in ons van compleet eenheid. Hiervandaan ontvangen wij een mogelijkheid om deze wereld te begrijpen, om het correct te kunnen zien door de Matrix, die het Licht in ons creëert. Dan willen we de kracht van de natuur, die de complete wereld bevestigt die nu aan ons wordt geopenbaard, om ons te beïnvloeden op dezelfde manier en ons hiervoor geschikt te maken. We willen dat onze innerlijke systeem gelijk is aan het systeem van de natuur dat ons omgeeft.

Voorheen leek het altijd alsof ik boven de natuur stond en dat ik hier controle of had. Echter, nu begrijp ik dat het niet zo is en dat ik wil verbinden met de natuur, welke compleet, groot, heel en perfect is. Ik wil zijn complete kracht gebruiken, zijn eenheid. Nu kan ik zien dat ik de enige bedorven deel ben, het enige deel dat niet compleet is. Alleen mijn ego scheidt mij van de natuur.

Dus laat de kracht van de natuur mijn egoïsme verwijderen en laat het toestaan om samen te zijn met iedereen! Zie mijn verlossing hierin!

One Comment

  1. The point is not whether people in the West hate Iran. The point is that Iran has oil and that the western governments and coprnratioos want that oil for free. The pressure exercised on Iran by the West actually prevents Iran from getting more democratic. Is that not absurd?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed