In Dezelfde Intentie Zijn Als Het Licht

Study Kabbalah, and Spritual Worries Will Outweigh Your Current OnesEen vaag die ik ontving: Normaliter vraagt het tijd om in de stroom van de Zohar teksten te betreden. Hoe kunnen we dit binnengaan versnellen?

Mijn Antwoord: Dit hangt af van de staat waarin een persoon verkeert. Ik heb er zelf minstens 20 minuten voor nodig, soms 40, om de Zohar te gaan voelen en me ermee te verbinden, ermee samen te werken in een adem en op deze golven de drijven.

Een persoon zal moeten blijven lezen en op deze gebeurtenis wachten. De voorbereidende tijd is echter niet vergeefs. De tijd dat een persoon het geloof moet hebben dat de Zohar gauw aan hem onthuld zal worden is een groots werk. Je hebt het al ervaren en je weet dat het gaat gebeuren. Je begrijpt dat als je doorgaat zich ergens een soort van verbinding zal openen.

Door de deugd van deze verbinding beginnen we de Zohar aan te voelen, we ervaren het dichter bij. We ontvangen een grotere verlichting als de teksten met ons “spelen” en innerlijke veranderingen laten ontwaken.

Dit heeft tijd nodig, de tijd voor verandering is noodzakelijk om een contact met het boek te bewerkstelligen. Deze tijd is belangrijk en je hebt het geduld nodig om het deze tijd te geven zolang als nodig is. Het is belangrijk dat het gebeurt en een persoon zal er zeker van moeten zijn dat het gebeurt. Je wacht erop en je verlangt ernaar; zo maak je contact met het boek.

Naderhand zul je voelen dat het niet enkel een beeld is dat duidelijk voor je wordt maar dat je een oceaan van sensaties en innerlijke veranderingen binnengaat. Je ervaart net zoveel stijgingen en dalingen zoals de Zohar je laat verschuiven van links naar rechts, naar gelang je spirituele sensaties. Je zult heel duidelijke en drastische fenomenen binnen in jou voelen en je zult voelen hoe de Hoogste Kracht binnen in je materie opereert.

Door dit alles ligt iemands vooruitgang in het feit dat hij erop wacht dat de studie hem corrigeert, hetgeen betekent hem in vereniging en liefde voor zijn naaste brengt en in vereniging met de Schepper. Het is voor zijn bestwil dat iemand leest en de offers brengt. In dat geval beweegt iemand zich in dezelfde intentie als het Licht.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: