Het Juiste Verzoek Bereiken

onlythingEen vraag die ik ontving: Hoe kan ik zeker weten dat mijn verzoek juist is en gericht op correctie?

Mijn Antwoord: Als een persoon samen met ons studeert, worden zijn voornemens constant gecorrigeerd, één na de ander en zij verbinden zich. Het is alsof er een “virale” correctie tussen vrienden plaats vindt. We geven elkaar de mogelijkheid om gecorrigeerd te worden omdat we verbonden zijn in één groot systeem van zielen.

Alleen is een persoon niet in staat om iets te doen, maar als hij een verlangen heeft en probeert met anderen te verbinden, dit gebeurt zoveel als zijn ego (ook wel genoemd Farao en de zwaarte van het hart) het toelaat. Daarom, een persoon hoeft geen berekening te maken voor hemzelf alleen, op de vraag of zijn inspanningen succesvol waren. Alleen kan een persoon zichzelf nooit corrigeren en hij kan niet eens zijn bedoeling op de juiste manier evalueren.

We moeten samen leren, voor de studies, om onze eenwording te voelen en te streven om te leren als één man met één hart om het Omringende Licht naar ons toe te trekken.

Iedere les presenteert de mogelijk tot eenwording en het Licht dat Hervormt aan te trekken en zo is elke les als de ontvangst van de Thora onder Mount Sinai. Tenslotte, we moeten de Thora ontvangen, welke het Licht is dat Hervormt. Het staat geschreven, “Ik creëerde de kwade neiging en Ik creëerde de Thora als een middel om het te corrigeren.” Daarom, we staan onder Mount Sinai op ieder moment. De Thora ontvangen, het Licht dat Hervormt, is onder de conditie dat we één man met één hart worden.

Individuele berekeningen zijn niet van toepassing; succes hangt af van iedereen samen, ieder volgens zijn mogelijkheid, verbinden in de condities die hem zijn toegewezen van Boven. Succes hangt af van de verbonden inspanningen die naar ons komen van beneden. Daarom, we moeten voortdurend, onvermoeid hierop aan dringen. Als resultaat zal onze inspanningen opstapelen in één groot belang en uiteindelijk zal de openbaring geschieden.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed