Eindelijk Zijn We Klaar Voor Correctie

clip_image001Het proces van de correctie van de wereld is een lange pad bestaande uit diverse fasen, waar iedere ziel zijn eigen deel vervult. We zijn door het breken van de gemeenschappelijke ziel van Adam HaRishon gegaan, dan de Babylon verbanning, een spirituele geboorte en de volgende val van het spirituele niveau tijdens de vernietiging van de Eerste Tempel. Dit werd gevolgd door een wederopstand op een nieuw spirituele niveau en dan een andere val tijdens de tijden van de Tweede Tempel.

Nu naderen wij een staat waar alle verlangens, die bedoeld zijn voor correctie, hiervoor compleet klaar zijn. Na alle stijgingen, dalingen, breken en revoluties die we hebben ervaren door de gehele geschiedenis, zijn al onze verlangens met elkaar vermengd.

Als resultaat bevat ieder persoon verlangens van geven en ontvangen in de juiste combinatie. De verlangens zijn nu geschikt voor correctie en dit is wat we nu moeten uitvoeren. Daarom, zij de doelstelling waarmee we nu geconfronteerd worden ,correctie. Dit is de eerste keer dat we niet functioneren als materie zonder wil, die iets ondergaat zonder hierin deel te nemen. Daartegenover, nu moeten we deel gaan nemen in onze eigen correctie met volledig bewustzijn, met onze eigen inspanningen en volgens ons eigen verzoek. We moeten de correctie volgens onze eigen krachten realiseren, in de mate dat het voor ons is toegestaan door het Hogere Bestuur.

Dit is waarom we voor de eerste keer in de geschiedenis “Wie zijn wij”? beginnen te studeren. En hoe ieder van ons moet veranderen en zowel met ieder van ons samen? De wetenschap van Kabbalah leert ons hoe we op de juiste manier moeten leven in de werkelijkheid waarin we bestaan.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: