Door De Zohar Naar Eenwording Met De Schepper

clip_image001Een vraag die ik ontving: Zal ik leren, door het studeren van het boek van Zohar, hoe ik de connectie met de complete natuur kan bereiken?

Mijn Antwoord: Nee, je zult niets leren. Hoewel, je zult een bepaalde kracht in jezelf wakker maken en deze kracht zal je beïnvloeden en veranderen en zal alle verschillende kwaliteiten in jou met elkaar verbinden tot gelijkheid met de natuur. Voor zover jij een compleet deel van de natuur wordt, jezelf gelijk maakt met de natuur en hiermee verbindt, zul je ook alles begrijpen.

Begrip komt na alles, als een resultaat van alle veranderingen en verbindingen die je bereikt. Hoewel, door alleen het Boek van Zohar te lezen, zul je niets begrijpen. Je moet De Zohar lezen met de intentie om van jou een wezenlijk deel van de natuur te maken, om je in eenheid te brengen met de gehele werkelijkheid.

Voor zover jij je hiermee verbindt, begin je te voelen dat je een deel bent van één geheel en vanuit dit gevoel zal je beginnen te begrijpen. Dit wordt verworvenheid genoemd, de laatste fase, die je zult bereiken als resultaat van de eenwording. Deze verbinding met de natuur wordt “Eenwording met de Schepper” genoemd.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed