De Opening Tussen Duisternis En Licht

The Soul Is the Property of Bestowal, and Until We Develop It, We Remain AnimalsEr zitten vier fasen in het niveau van verbinding tussen ons wanneer we het vat bouwen van onze gemeenschappelijke ziel (Kli) om gecorrigeerd te worden door het Licht.

Het is alleen wanneer we de laatste fase bereiken dat we de volledige diepte van de gehele schepping zullen begrijpen, van het begin tot eind en van het eind tot begin. Alles zal bereikt worden in de diepte van verbinding tussen de zielen.

De mogelijkheid om de volledige diepte van de schepping te bereiken was onthuld als gevolg van het breken van de gemeenschappelijke ziel. Hiervoor, voor het breken, waren we met elkaar verbonden; hoewel, er was geen begrip of verwezenlijking in die verbinding; er was geen waarneming van de essentie van de schepping.

Alleen na het breken werd de opening, de kloof tussen de delen van de werkelijkheid van de zielen onthuld. Samen met de onthulling van de opening, werd de mogelijkheid voor het bereiken van begrip van de verbinding en correctie aangeboden.

In plaats van de natuurlijke verbinding, dat het Licht mogelijk maakte te bestaan voor het breken, met het breken en dan de onthulling van de tegenstrijdigheden en haat tussen ons, hebben we nu de basis voor de realisatie van onze verbinding voor deze onthullingen en hierboven, de verbinding van de haat die onthuld wordt.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed