De Dragers Van Licht

chronology.jpgEr zijn speciale zielen die heel erg waardevol zijn voor het hele systeem van zielen, sinds zij dit systeem tot leven brengen en de andere zielen helpen om openbaring en verwezenlijking te bereiken en bewust helpen in het ontwikkeling proces. Er zijn veel speciale zielen, maar we weten alleen van sommige. De wetenschap van Kabbalah legt dit systeem uit. Deze speciale zielen openen de deuren van verwezenlijking en waarneming van het sprirituele bestaan aan ons.

Deze systemen zijn deel van de gemeenschappelijke systeem van het ene spirituele organisme en zij dienen als de dragers van Innerlijke Licht in de stappen van ontwikkeling naar de andere zielen. De ontwikkeling van onze generatie hangt af van de zielen van Rashbi, de Ari, Baal HaSulam en Rabash. Voor ons zijn zij het fundamentele deel van het systeem, die de invloed van het Hogere Licht aan ons onthult, het Licht draagt, de kracht van het leven en de juiste omgeving creëren waar we ons spiritueel kunnen ontwikkelen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed