Alle Mensen Zijn Absoluut Gelijkwaardig

clip_image001Gedurende het proces van correctie lijkt het voor ons dat iedereen een verschillend niveau van belang heeft. Echter, is dit een illusie. Het lijkt alleen maar zo omdat we in onze berekening een primair factor weglaten. Ieder persoon ontvangt alles van de Schepper. Ieder persoon’s individuele karakter trekken, opleiding en specifieke situaties, worden van Boven gegeven. Dit betekent dat niets afhangt van een persoon behalve van zijn inspanning, welke wordt geëvalueerd naar alle voorwaarden die van Boven worden gegeven.

Als we al deze factoren, van Boven gegeven en welke niet van een persoon afhangen uitsluiten en alleen de dingen waarnemen die in een persoon’s kracht liggen, zouden we zien dat alle mensen absoluut gelijk zijn. Iedereen heeft dezelfde mogelijkheden voor vrijheid van keuze, onderscheidingsvermogen en correctie relatief tot wat zij hebben gekregen en wat zij missen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed