Alle Aardbevingen Bevinden Zich In Ons

thisEen vraag die ik ontving: Wat is het verband tussen de aardbeving in Chili en de correctie van ons verlangen?

Mijn Antwoord: Het is de meest directe verbinding dat er kan zijn. Alle krachten van de natuur (op het levenloze, vegetatieve, dierlijke en het menselijke niveau) zijn gericht op de correctie van de mens. Zij bevinden zich allemaal in de mens.

Baal HaSulam schrijft in vele artikelen dat de levenloos, vegetatief en dierlijk zich in de mens bevinden, van hem afhankelijk zijn en met hem stijgen of dalen. De levenloze, vegetatieve en dierlijke niveaus van de natuur in onze wereld, zijn de projectie van onze innerlijke niveaus – de levenloze, vegetatieve en dierlijke niveaus binnen in ons. Daarom, wanneer we niet onze innerlijke natuurlijke krachten corrigeren en sturen, zien we de corresponderende resultaten aan de buitenkant.

Het staat geschreven dat voor Adam HaRishon (de eerste mens) zondigde, de wereld prachtig was – een ware paradijs. Maar na de zonde, draaide het uit op een hel. Dus, het is de verandering van de mens zijn verlangen van geven naar ontvangen welke het paradijs veranderen in een hel.

Dit is wat we nu onthullen. Er zijn grote rampen op komst, tenzij we ze voorkomen met een genezing. Laten we hopen dat we hier in slagen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed