Waarom Behandelt De Schepper Ons Zo Slecht?

All the World's "Wise People" Are In a CrisisTwee vragen die ik ontvangen heb over de houding van de Kabbalisten ten aanzien van de wereld:

Vraag: Onze Kabbalistische studiegroep in Seattle werd gevraagd om een presentatie te geven over Kabbalah bij een club die bij elkaar komt om over verschillende spirituele tradities te leren. Het gesprek ging heel goed en toen het over was, vroeg een van de participanten: “Wat zeggen de Kabbalisten dat we met de verlangens in ons moeten doen, als ze naar de oppervlakte komen?” – Hoe zou u deze vraag hebben beantwoord?

Mijn Antwoord: We vervullen ze door middel van de Schepper begrijpen.

Vraag: Als de Kabbalisten alles weten en altijd hebben geweten, zijn ze volgens mij verantwoordelijk om de hele mensheid, zowel als individuen uit te leggen, waarom de Schepper ons schijnbaar zo slecht behandelt.

Mijn Antwoord: Jij bent het, niet de Kabbalisten die de houding van de Schepper op deze manier waarneemt. Je zult de rest zelf begrijpen als je waarneming van de wereld begint te veranderen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht:

Volgend bericht: