Hoeveel Jaar Studie Is Eén Congres Waard?

yearsofstudyEen vraag die ik heb ontvangen: Als u het grote Kabbalistische Congres in februari, dat over Het Boek van Zohar gaat, zou moeten wegen, hoeveel jaar studie kan het vervangen op de spirituele schaal?

Mijn Antwoord: Dit zal ik pas na het Congres kunnen beantwoorden, als ik het kan evalueren. Op dit moment weet ik het niet. Alles is van jou afhankelijk, van hoeveel iedereen zich met elkaar verbindt en de kracht van onze eenheid. De kracht van ons verlangen om ons te verenigen met elkaar, zal iedereens verlangen om boven zijn egoïsme uit te stijgen definiëren. Onze correctie zal hiervan afhankelijk zijn. Er zijn van Boven geen begrenzingen. Alle begrenzingen komen bij ons vandaan.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed