Het Meest Serieuze Festival

festivalEen vraag die ik heb gekregen: Het Zohar Congres komt steeds dichterbij en het voelt aan alsof een feestdag of een festival dichterbij komt. In welke toestand moet ik zitten tijdens deze periode?

Mijn Antwoord: Het belangrijkste nu is om je op de intentie te concentreren. Het is geweldig dat je je voelt alsof je naar een feest of een festival toe gaat, maar het feit is, dat we samen komen om serieus innerlijk werk te verrichten. Daarom moet je grootste zorg de intentie zijn, wat belangrijker is dan al het andere.

Er is alleen maar één belangrijk ding: Gedurende deze drie dagen, zal ik in staat zijn om de juiste intentie te hebben met duizenden andere mensen die samen met me in de zaal zitten, en met de miljoenen anderen in de hele wereld die zich met ons innerlijk verbinden? Alleen de juiste intentie zal ons naar het doel brengen, omdat het de kracht aantrekt die ons corrigeert en verenigt, waarbij de verbindingen die gebroken zijn hersteld worden.

Deze verbinding werd alleen in onze waarneming gebroken. Daarom zijn we nu de “oorspronkelijke zonde” aan het corrigeren, en het kan alleen gedaan worden door middel van onze intentie, het verheffen van de MAN, een smeekbede, “poort der tranen”.

Ik voel dat we op een historisch punt beland zijn, en ik maak me echt zorgen over het slagen ervan. We moeten angstig zijn of we in staat zullen zijn om te verwerven wat we gepland hebben, omdat er staat geschreven dat alles van de hemel afhangt behalve de vrees voor de Schepper. Als we de kans zijn gegeven om dit evenement te organiseren, en we dit idee gezonden zin, betekent het dat we echt de bestaans toestand hebben bereikt waar we De Zohar kunnen bestuderen en het aan de natie kunnen openbaren. We kunnen zien hoe het de mens open stelt en naar het spirituele doel trekt.

We willen de mensen De Zohar geven met liefde en zorg, op de manier waarop we onze vrienden, geliefden of bijzondere individuen zouden behandelen. Dit is een historische gebeurtenis, omdat het Boek van Zohar zelf zegt dat het bedoeld is voor het tijdperk van Het Einde van de Correctie, de dagen van de Messias, en om Israël (de mensen die “rechtstreeks naar de Schepper” willen) uit de verbanning naar de vrijheid te leiden.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed