Het Is Uw Keuze Om Kabbalah Te Studeren

alone.jpgTwee vragen die ik ontving over het belang om Kabbalah te studeren:

Vraag: Kunt U alstublieft uitleggen waarom U de studie van Kabbalah als noodzakelijk ziet en als een voorwaarde voor het ego om de gemeenschappelijk ziel hierin te laten schijnen? Hoe ik het zie, denk ik dat dit niet noodzakelijk is. Men kan hetzelfde effect bereiken door Tikkun Olam (correctie van de wereld in wat voor vorm het ook aanneemt, zijnde praktisch of spiritueel), zelfs al men geen Kabbalah studeert.

Mijn Antwoord: U heeft nog niet alles geprobeerd dat mogelijk is en wat U doet is Uw keuze. Ga door met uw verschillende pogingen terwijl U de mogelijkheid heeft en terwijl de wereld nog steeds bestaat. In de tussentijd zal het lijden U wijzer maken en uiteindelijk zult U Kabbalah kiezen.

Kabbalah geeft u een redelijk bewijs, een precieze theorie, oefeningen en de kracht Uzelf te corrigeren, in plaats van een techniek te kiezen met de ogen gesloten.

Vraag: U verwijst naar hoe we geduwd worden naar spiritualiteit en de natuur ons klappen geeft totdat we instemmen met Uw leer, niet te spreken over de geheimzinnige manieren die u gebruikt om Uw studenten Kabbalah te laten verspreiden. Om eerlijk te zijn klinkt het als bedreigingen en om vreselijk bot te zijn, klinkt het alsof “de Natuur” zijn eigen wetten overtreedt. Als de Schepper zijn eigen wetten overtreedt, waarom zouden wij Hem dan gehoorzamen?

Mijn Antwoord: Waar praat U over? Er zijn geen geheime methoden. Kom naar onze center en kijk voor Uzelf. Er zijn geen magische krachten en geheimen in de wereld. Alles staat open voor U. U hoeft alleen maar volwassen te worden.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed