Een Rechtvaardige Valt Duizend Keer En Staat Opnieuw Op

Een persoon die Kabbalah studeert moet externe steun hebben in de vorm van de groep, studie en verspreiding van Kabbalah, zodat zij altijd bij hem zullen zijn, klaar om hem bij te staan als hij in een staat van daling vervalt. Er staat geschreven “Een rechtvaardige valt duizend maal en staat opnieuw op”.  Dit is het pad naar de spiritualiteit toe.

Langs dit pad, krijg ik te maken met verschillende situaties en toestanden. Door dit alles, is het belangrijkste om in een omgeving te blijven die altijd mij zal steunen en inspireren als ik geconfronteerd worden met dalingen. Uiteindelijk zul je het Licht voelen dat binnen deze inspiratie verblijft. Het Hoogste Licht zal niet meer verborgen voor je zijn, maar onthuld.

Als we naar het Zohar Congres komen met dezelfde inspiratie die we gedurende onze voorbereiding ervaren hebben, zal het Congres succesvol zijn. We zullen in staat zijn om grote innerlijke correcties te verrichten en we zullen de openbaring van de Schepper binnen onze verbinding met elkaar voelen. Ik wens zo graag dat dit gebeurt!

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed