Een Kans Om Licht Naar De Wereld Te Brengen

clip_image001Tijdens het studeren van de Zohar voelen we dat aan de voet van de Berg Sinaï staan tegenover ons egoïstische verlangen, onze natuur. We hebben al onderzocht en zijn ervan overtuigd dat we niet in staat zijn onze natuur te beheersen, we hebben er geen succes mee, ook niet in onze materiële wereld.

Volgens het Hoogste Plan leidt onze natuur ons opzettelijk naar groter falen. Daarom moeten we vragen voor het Hervormende Licht dat Thora wordt genoemd. Er staat geschreven “Ik creëerde de kwaadaardige neiging en gaf de Thora voor diens correctie” omdat het Licht van de Thora ons hervormt.

Dit is het stadium waarin we aan de voet van de Berg Sinaï staan, waar we alom de onderlinge haat voelen. Maar we haten die haat in ieder van ons en dit resulteert in een enorm verzoek omdat alleen het Licht van de Thora- Het Boek van Zohar dat ons verlicht met het Hervormende Licht, is in staat onze natuur te veranderen. Dit boek zal ons helpen onze ogen en harten te openen en de spirituele dimensie te bereiken.

Als we het Boek van Zohar iedere dag met deze intentie bestuderen dan zijn we aan de voet van de Berg Sinai. Zo benaderen we het grote evenement “Zohar-Congres 2010”, als we onze inzet verenigen en al onze krachten concentreren in de richting van ons gemeenschappelijke verzoek dan is er voor ons een grote mogelijkheid om Licht naar de wereld te brengen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: