De Meest Unieke Gebeurtenis In De Geschiedenis Is Slechts Over Een Paar Dagen

zohar100x65_previewEr zijn slechts nog een paar dagen over tot het Zohar Congres 2010, maar iedereen heeft nog steeds tijd om zich te registeren en om naar het Congres te komen. Dit zal een volkomen unieke gebeurtenis zijn, omdat het de eerste keer zal zijn dat zoveel mensen bij elkaar komen om het Boek van Zohar samen te bestuderen, met het doel om de invloed van het Corrigerende Licht naar zich toe te trekken.

Niets vergelijkbaars heeft ooit in de geschiedenis plaats gevonden. De Zohar werd alleen bestudeerd door kleine groepen mensen, die zich voor iedereen verborgen hielden zodat niemand er achter zou komen – zelfs hun familie. We moeten begrijpen wat voor een bijzonder cadeau we mogen ontvangen. Elke persoon die de mogelijkheid heeft om aan deze gebeurtenis deel te nemen is bijzonder gelukkig omdat het een uitzonderlijke beloning met zich mee brengt.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed