De Hele Wereld Behoort Aan Jou Toe

Why Do We See Such a Diverse WorldHet lijkt alleen maar zo dat er veel andere mensen om je heen zijn die samen met jou studeren. Je ziet externe verlangens om je heen alleen omdat je zicht gebrekkig is. Maar stel je nu eens voor dat ze allemaal je innerlijke verlangens zijn en je bent niet in staat om er controle over te hebben. Het is hetzelfde als dat je niet in staat bent om controle te hebben over je neiging voor het kwaad. Dit is waarom deze verlangens voor jou uitwendig lijken te zijn en je moet ze met elkaar verbinden.

Als je deze kwaliteiten met elkaar verbindt en er controle over hebt, zal je zien dat alles wat zich buiten jou bevindt eigenlijk aan jou toebehoort. Het is een stempel van jouw innerljk. Binnen in jou zijn er veel kwaliteiten, verlangens en aspiraties, maar je heb er geen kracht over. Dit is waarom je veel mensen buiten jou ziet en een hele wereld gemaakt van sterren, planeten, de levenloze, vegetatieve en levende objecten, mensen die in tegenstelling tot jou handelen en mensen die je wilt gebruiken voor je eigen behoeften of zelfs mensen waarvan je weg wilt rennen of die je wilt vermoorden.

Dit alles is omdat je zo van binnen bent gebouwd: dit is waarom je de wereld zo ziet. Als je een macht van Boven ontvangt die jou de kracht geeft over al je verlangens dan zal je direct ontdekken dat de hele wereld aan jou toebehoort, dat andere mensen niet gescheiden zijn van jou en dat ze zich in het geheel niet buiten jou bevinden. Je zal jezelf voelen in elk van hen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed