Waarom Willen We Ouders Zijn?

parentsEen vraag die ik heb gekregen: Waarom wenst de Hoogste aan de laagste te geven als hij zich in de staat van Hafetz Hesed bevindt, waarmee bedoeld wordt dat hij niets voor zichzelf wil?

Mijn Antwoord: Het is niet de Hoogste die aan de laagste wenst te geven, maar het zijn de Reshimot (informatie genen) van de laagste die de Hoogste doen ontwaken. Op dezelfde manier worden er op deze wereld kinderen niet geboren omdat wij het willen. In plaats hiervan, ontwaken de Reshimot van hen die geboren moeten worden in ons het verlangen om ouders te worden. Met behulp van een Reshimo, wakkert een toekomstige persoon die geboren moet worden, in jou een gedachte om hem te baren.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed