Verhoog Je Spirituele Frequentie

clip_image001Een vraag die ik ontving: In het begin van de les nam ik een vel papier en noteerde iedere keer dat mijn gedachten afdwaalden van de les. Na 15 keer heb ik dit opgegeven en ben gestopt dit te checken.

Mijn Antwoord: Waarom stopte je ermee? In tegendeel, het zou zelfs veel beter zijn als deze in- en uitgangen duizend maal per seconde met je gebeurden. Er staat geschreven: “De Thora zal van Zion komen” waar het woord Zion (Tzion in Hebreeuws) afstamt van het woord “exit” (Yetzia).
Hoe vaker je geest afdwaalt en de verbinding met de les verbreekt en weer terugkeert, hoe meer je vooruit zult gaan. Het is zoals in de electronica: hoe meer we vooruitgang, hoe hoger de frequenties zijn die we moeten gebruiken.

Deze frequentie indiceert de kwantiteit van innerlijke onderscheidingen die je ontvangt per seconde. Je kunt deze reproduceren en leven om nieuwe informatie te bereiken, nieuwe ervaringen of als een nieuw spiritueel niveau. Dit is hoe kwantiteit wordt omgezet in kwaliteit.

Daarom moet je het niet erg vinden als je vele malen “in en uit” de les gaat. In tegendeel, hoe meer hoe beter!

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: