Tijd Samengedrukt In Eén Punt

clip_image001Een vraag die ik ontvangen heb: Als de menselijke geschiedenis alleen een film is die binnen onze waarneming in bestaat, waarom is het dan zo lang?

Mijn Antwoord: Het is niet lang, aangezien er in de werkelijkheid geen bestaat. Tijd bestaat uit de Reshimot die deze film binnen in je scheppen.

Als je je eenmaal met iedereen anders verbindt, zul je de tijd zodanig samendrukken dat alle handelingen elkaar heel snel zullen opvolgen, meteen na elkaar. Je kunt de tijd voelen net zoals een ster die miljarden jaren bestaat, of als een eendagsvlieg die een paar uur leeft en dood gaat, alles is afhankelijk van je gevoel van tijd.

We voelen de tijd alleen omdat ons egoïsme aan gaat, waarbij het de tijd tussen de handelingen rekt, ofwel tussen de Reshimot.  Als het niet voor ons egoïsme was geweest zouden Reshimot onmiddellijk geuit worden, zonder de pauzes, en alles zou beperkt worden tot één punt.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed