Opgelet: Blijf Uit De Buurt Van Hongerige Krokodillen Als Je De Zohar Leest!

All the Prophets Wrote About UsEen vraag die ik ontving: Is alles wat we nu lezen in het Boek van Zohar een beschrijving van mijn huidige of mijn toekomstige stadium?

Mijn Antwoord: Dat maakt niet uit. Er is geen heden en toekomst; alles vindt plaats in het hier en nu. Als ik een roman lees dan ervaar ik alles zoals de helden doen. Het voelt alsof ik werkelijk samen met hen op een schip vaar, middenin een hevige storm.

Ik word overgenomen door zorg en vrees en dan zie ik plotseling een prachtig, geheimzinnig eiland…..
Ben ik er echt of niet? Nee- het is enkel mijn verbeelding. Als ik het boek sluit ga ik terug naar de “ware”werkelijkheid.

Als ik echter een boek lees over spirituele werelden en me identificeer met de karakters, krachten en kwaliteiten dan ben ik er echt in mijn verlangen en ik onthul mijn ware zelf meer en meer door het lezen. Ik onthul een nieuwe wereld waar ik werkelijk leef.

De Zohar beschrijft alles wat zich afspeelt in jouw verlangen. Als je je met het boek verbindt dan zal je werkelijk door de beschreven fases gaan. Jij leeft echt in die spirituele realiteit, en misschien word je wel opgeslokt door een hongerige krokodil….

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed