Onthul Het Universum Binnen Uw Ziel

All the Prophets Wrote About UsEen vraag die ik ontving: Tijdens het lezen van de woorden en titels in het Boek van Zohar moeten we dan hun spirituele definities vinden, wat ieder van ons doormaakt op dit moment of is het een gemeenschappelijke norm die we moeten vinden tussen ons?

Mijn antwoord: De Zohar spreekt over onze internaliteit. Het vertelt ons wat er innerlijk met ons gebeurt en ieder van ons omvat alles van binnen.

De Zohar beschrijft de structuur van onze ziel, alsmede hoe we het kunnen waarnemen en alles wat hierin plaats vindt kunnen onthullen. De hele Wereld van Oneindigheid, de Schepper en alle werkelijkheid bestaat in de ziel. We moeten dit alles onthullen binnen in onze ziel.

Baal HaSulam schrijft dat het Boek van Zohar alle 125 niveaus omvat en zijn vertelling leidt ons de hele weg tot het eind van de correctie. Het is niet belangrijk waar je je bevindt op de spirituele ladder; dit boek is altijd goed voor ieder persoon op het gehele pad.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed