Maak Van De Hele Wereld Een Open Zohar Boek

newageEen vraag die ik ontving: Hoe kunnen we de schenkende kwaliteit in ons innerlijk vinden?

Mijn Antwoord: Je kan niets op eigen kracht vinden; Je moet het wel proberen te vinden. De pogingen die je doet zullen het Licht dat je verandert aantrekken. Dit zal alleen gebeuren als je de kwaliteiten probeert te vinden in jezelf.

Je moet zoeken naar kwaliteiten beschreven in de Zohar, zoals olie, wijn, Cohen (priester), Levi, Israel, Abraham, Isaac, Jacob en vele andere zodat het beeld begint te verhelderen alsof het tevoorschijn komt uit de mist. Het is genoeg om te ernaar te verlangen de spirituele wereld te onthullen, gelijk aan een kind doet in onze wereld. Zelfs als we nog niet handelen om het schenken en nog niet met anderen verbonden zijn zullen we toch de veranderingen in ons innerlijk gaan ervaren.

Ik ontvang dit soort reacties van vele mensen uit de hele wereld. Sommige hebben fysiek contact met ons, sommigen zijn verbonden door Internet terwijl anderen geen enkele technische verbinding met ons hebben. Het betreft beginners en gevorderden. Sommigen nemen deel aan al onze congressen en anderen hebben ons nog nooit ontmoet. Hoe dan ook brengt de Zohar veranderingen in ons allemaal. We hoeven enkel door te gaan met de studie en ons zelf, alle anderen en het boek innerlijk voor te stellen. Als we al deze veranderingen en de hele realiteit in ons innerlijk zien dan zullen we succes hebben. Onze doorbraak zal een wonder worden genoemd.

Daarna kunnen we al de andere artikelen van Baal HaSulam op dezelfde manier bevatten omdat hij niet anders schrijft. Dan zullen we begrijpen dat geen ander mens anders handelt dan Kabbalisten omdat ook zij de wetten van de Natuur volgen. Je zal plotseling de hand van de Schepper in iedere gebeurtenis in de wereld zien en dan begrijp je “Er is niemand buiten Hem”-er is geen plek in de gehele schepping die niet gevuld is met Hem. Je hele wereld verandertin een Open Zohar Boek.

Je zal je niet alles alleen maar voorstellen dat tijdens de lessen innerlijk met je gebeurt je zult ook je hele leven en iedere situatie op die manier ontvangen, altijd. Dat zal niet storend zijn voor je wereldse, dagelijkse bestaan; je zal niet verward raken tussen de twee benaderingen. Feitelijk zullen andere mensen niet begrijpen dat je de realiteit anders ziet omdat je innerlijke perceptie in jezelf blijft; het wordt niet onthuld aan de uiterlijke wereld.

Daarom is de enige manier om je vooruitgang te checken of het makkelijker voor je is om je de gehele wereld in jezelf voor te stellen. Je zal in je reguliere leven dezelfde compleet normale persoon blijven.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed