Kabbalah Verklaart De Big Bang

balanceIn het Nieuws (van RIANOVOSTI):Nobel Prijs Winnaar Dr. Mather verklaart de Big Bang“. De term Big Bang heeft in het algemeen betrekking op het idee dat het universum zich uit een primordiale hete en dichte positie uitgebreid heeft, op een bepaalde tijd in het verleden (op dit moment wordt geschat dat dit 15 miljard jaar geleden was) en dat het zich tot de dag van vandaag verder aan het uitbreiden is. Het Universum zou uit 10 cm materie gevormd kunnen zijn.

Mijn Commentaar: Het universum werd eigenlijk gevormd uit spirituele energie, waar een vonk van in onze materiële wereld terecht kwam en er alles in geschapen heeft. De Hoogste, spirituele werelden werden op dezelfde manier gevormd, waarbij iedere wereld uit de hogere wereld voortkomt.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed