Je Voorbereiden Op Een Historische Gebeurtenis

What Is Mutual Guarantee in a Virtual GroupEen vraag die ik heb gekregen: Soms zijn er in het leven ongelooflijke kansen. Over anderhalve maand zal er in Israël een Internationaal Kabbalah Congres plaats vinden dat volkomen toegewijd is aan De Zohar. Er zullen duizenden mensen naar dit Congres toekomen. Hoe moeten we ons voor dit Congres voorbereiden als we echte veranderingen voor elkaar willen krijgen?

Mijn Antwoord:Dit is inderdaad een hele bijzondere situatie. Voor de eerste keer in de geschiedenis worden we de kans gegeven om al onze problemen op te lossen, zowel in Israël als in de hele wereld. Dit is wat de openbaring van Het Boek van Zohar kan doen.

Dit Congres zal elke persoon de sleutel voor de oplossing geven; de oplossing kan gedeeltelijk of volledig zijn, het kan persoonlijk of nationaal of zelfs globaal zijn. Het kan zelfs betrekking hebben op het bestaan van de hele realiteit, omdat alles uit één bron voortkomt.

Tijdens dit Congres zullen we nog steeds dat bestuderen wat Baal HaSulam uitlegt – hoe we werkelijk ons lot kunnen veranderen. Op dit moment hebben we alle instrumenten en mogelijkheden om dit te doen; we moeten ze alleen maar op de juiste manier gebruiken. We zullen dit alles bestuderen en het in praktijk toepassen als we elkaar zien.

Ik denk dat iedere persoon die niet alleen maar van een afstand wenst te luisteren wat Kabbalah te zeggen heeft, maar deze wijsheid echt wenst toe te passen en zijn leven wenst te verbeteren, hier aan zal deelnemen. Of dit nu fysiek of virtueel is. Ik verwacht dat er mensen zullen komen die alleen maar een of twee maanden van Kabbalah gehoord hebben, en die het op het laatste moment ontdekt hebben. Er zal ruimte zijn voor iedereen.

Als een persoon naar een manier zoekt om zijn leven te veranderen en iets meer over zichzelf te weten wil komen, over zijn toekomst, en de mogelijkheid om dingen te veranderen, zal de wijsheid van Kabbalah hem in staat stellen om het ook te doen. En er is ook geen andere mogelijkheid.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed