Hoe Zet Je Een Gebroken Vat Weer In Elkaar

what is mutual guarantee in a virtual groupWat zijn de verlangens of de zielen die waren gebroken? Op een bepaald punt was er een scherm die ons verenigden Toen kwam het Licht en openbaarde hoe verschillend ieder van ons is. Hoewel we allemaal streven naar de Schepper, heeft ieder van ons een eigen manier van schenken.

Het is als een familie waarbij ieder gezinslid probeert één baby te voeden. De moeder geeft hem pap, de oma wil hem melk geven, terwijl de opa er op aan dringt dat alleen brood de baby gezond kan maken. Ieder wil iets geven aan dezelfde baby, maar in het proces hebben ze allemaal ruzie met elkaar.

De verlangens barsten omdat de verbinding tussen hen breekt en door deze breuk verliezen ze ook de kans om te schenken aan de Schepper!

We moeten precies gaan begrijpen wat er gebroken is. Alleen dan weten we wat er verbeterd moet worden. We zullen zien dat de enige manier om een mens (de middelste lijn) te bouwen is door hereniging van alle stukken van de ziel die hun verbinding met elkaar verloren hebben en dan zal het duidelijk worden dat de enige manier om de stukken rond hen heen te verbinden gecentreerd staat rond dezelfde baby die hun allereerst verbond.

Stel je voor dat de hele familie elkaar gaat haten. De moeder, vader, opa, oma en alle anderen wensen “goed” voor de baby, volgens hun eigen criteria en ondertussen ontkennen ze de mening van de ander. Dus wat zal ons weer samen brengen? Alleen liefde voor de baby. Ieder van ons zal dan bereid zijn om zijn eigen egoïsme te overstijgen en zijn hoofd te laten hangen omwille van de baby.

Dit is waarom verbinding tussen ons mogelijk is en alleen als we wensen om de staat van schenken te bereiken naar de Schepper toe. Dan zullen we allemaal verenigen in één geheel.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed