Het Eerste Kabbalah Boek In Het Chinees

Het eerste boek over Kabbalah in Chinees is uit! De naam van het boek is De Wijsheid van Kabbalah; het bevat de vertalingen van twee Engelstalige boeken, Kabbalah Onthuld en Van Chaos naar Harmonie.

De Nederlandse tak van Bnei Baruch is tevens bezig met het benaderen van de uitgevers die het boek “Crisis als Kans” uit zullen geven. Dit boek bevat de vertaling van de Engelstalige boeken: Kabbalah Onthuld (Kabbalah Revealed), Van Chaos naar Harmonie (From Chaos to Harmony) en Red Jezelf (Bail Yourself Out).  We hopen binnenkort ook de gelukkige mededeling op de website te plaatsen dat het eerste Nederlandstalige boek over Kabbalah op de markt is!

Tot die tijd is het boek gratis als pdf bestand te downloaden vanaf www.pdfbank.org.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed