Er Is Alleen Maar Eén Manier Om Een Natuurlijke Ramp Te Vermijden

ecologyWanneer je jemet andere mensen op het niveau van spiritueel verlangens verbindt , verliest lichamelijkheid langzaam aan zijn waarde. Natuurlijk, moet je nog steeds mensen helpen te leven naar de wetten van de samenleving, maar je begint te zien dat er diepere redenen en doelen zijn voor alles dat er gebeurt. Al je sensaties beginnen zich te concentreren op een verbinding en een relatie met de Schepper.

Je onthult dat anderen ook een verlangen hebben naar de Schepper en dat ze hier echte hulp bij nodig hebben. Jullie zitten allemaal in dezelfde boot en helpen elkaar navigeren naar het gemeenschappelijk doel.

Dit is ook het verlangen van de Schepper. Hij is degene die vanaf het begin al onze acties bepaalt. We moeten ons eigen verlangen achter ons laten en met het verlangen van de Schepper verbinden zoveel als we dit mogelijk kunnen begrijpen. We kunnen alleen maar handelen in zoverre het mogelijk is zijn verlangen te voelen.

Al het andere gaat tegen het proces in van spirituele ontwikkeling, ongeacht hoe “wreed” of “onmenselijk” deze beschrijving voor ons lijkt. Zeker, het is niet menselijk- het is goddelijk! Maar ondertussen zijn wij niet in staat om dit te begrijpen.

Daarom moeten wij niet onze studie verlaten en proberen alle mensen die lijden te helpen. We moeten begrijpen dat wij hun niet kunnen helpen op deze manier. Er is alleen maar één ding dat ons kan helpen, omdat alles van Boven komt, van het Hogere Licht; dit Licht mist een verlangen om in te staan en dit is waarom we zoveel rampen ervaren in onze wereld.

We moeten een vat scheppen in onze wereld welke de mogelijkheid heeft om gevuld te worden met het Hogere Licht. Dan, in plaats van alle rampen die we ervaren, zullen we positieve veranderingen voelen van dezelfde kracht en zelfs groter.

Het leven leert ons dat er geen andere manier is om deze rampen te overkomen. Met ieder voorbijgaande dag wordt het leven op aarde steeds gevaarlijker. Dus als we niet de juiste weg nemen is het heel goed mogelijk dat we in de nabije toekomst tektonische platen zien verschuiven, met alles dat dit impliceert.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: