Een Wonder Medicijn Voor De Ziel

activity1Het maakt niet uit wat we doen, we handelen altijd in het belang van ons egoïsme en we gaan er nooit tegen in. Het was om ons te helpen onze egoïsme te verlaten en het Hogere Licht binnen te gaan dat aan ons het Licht van Correctie is gegeven. Het Licht beïnvloedt ons, zelfs als we streven naar een egoïstische doel, zoals bang zijn dat we dit leven verlaten zonder iets groots bereikt te hebben, wanneer we eeuwigheid en perfectie willen voelen en wanneer we de eeuwige spirituele wereld willen binnen gaan.

Een persoon ziet dat hij niets krijgt in zijn aardse bestaan. Het is kort en leeg en wanneer zijn leven over is blijft er niets meer van over. Wij, als mensheid, moesten door duizenden jaren van egoïstische ontwikkeling om te komen tot deze realisatie. De meerderheid van de mensen staat er vandaag de dag nog steeds niet bij stil, ze worden totaal in de beslag genomen door alledagelijkse problemen.

Voor nu, zijn ze nog steeds niet zo bezorgd over de zin van het leven, alswel hoe ze het meest uit het leven kunnen halen. Hun innerlijke verlangens zijn nog niet voldoende gerijpt om te vragen naar de zin van het leven.

Maar als het punt in de hart in een persoon wakker begint te worden, raakt hij bezorgd over zijn leven na de dood en later begint hij te begrijpen dat hij de sensatie van het eeuwige leven kan bereiken terwijl hij nog in dit leven leeft.

Dus, hij begint met het studeren van Kabbalah boeken, ook al is zijn doelstelling nog steeds egoïstisch. Hij wil meester zijn van de Eeuwige Wereld, het voelen, alles begrijpen en er controle over hebben. Maar geleidelijk verandert het Licht in de boeken hem en druppelt nieuwe waarden in hem. Hij leert hoe te liegen tegen zijn eigen lichaam en het dwingt te werken voor het spirituele doel. En uiteindelijk komt hij in overeenstemming en accepteert het pad dat de Schepper voor hem heeft uitgelegd. Het Licht verhoogd hem dan boven zijn egoïsme en brengt hem naar de kwaliteit van schenking. Hij krijgt daardoor een nieuwe geest en een begrip van het gehele systeem van realiteit; hij onthult de Hogere Werelden en de gedachte van Schepping.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed