Een Nieuwe Teleurstelling Bij Onderzoek En Preventie Van De Globale Opwarming

ecologyIn het Nieuws (van Political Lore): “Waarom wordt er weinig of geen aandacht geschonken aan de “Klimaatgate”? In 2008 heeft Dr. Roy Spencer een boek geschreven genoemd “Klimaat Verwarring: Hoe Globale Opwarming Hysterie Tot Slechte Wetenschap, Uitbuitende Politici en Misplaatste Beleiden Die De Armen Schaden“. Dr. Roy Spencer is de voormalige Senior Wetenschapper voor Klimaat Studies bij NASA’s Marshall Space Flight Center. In dit boek verdedigt hij de de programma’s die het congres in het leven roept om globale opwarming “tegen te gaan” met veel te grote haast tot wetgeving omgevormd worden. Wetten en beleid worden makkelijk gemaakt daar waar er “angst” is waar iets tegen gedaan moet worden. Angst is de beste vriend van de wetgever. Angst zorgt voor gemakkelijk bekrachtigen van de wetgeving, waarbij men op weinig tegenstand stuit. Waarom wordt de “klimaatgate” dan zo weinig behandeld in de pers. Alles heeft met geld te maken. Er kan zoveel geld verdiend worden aan de hand van de angst veroorzaakt door de opwarming van het klimaat, vraag het maar aan Al Gore. Des te meer angst er is, des te meer beloning er is voor het congres, of wie dan ook. Journalisten hebben apocalypitische verhalen NODIG om te overleven. Het geeft ze dit verhaal waar ze hier en daar dingen aan kunnen toevoegen, op elk moment dat ze iets nodig hebben om over te spreken. De mensen die globale opwarming promoten willen alleen angst en schuldgevoel bij de mens en de ondernemingen opwekken. Angst produceert geld, en gehaaste wetgeving. Hoeveel wetenschappers worden gesubsidieeerd wegens de noodzaak om uit te zoeken waarom deze “opwarming” gebeurt, of om uit te zoeken hoe deze “opwarming” tegen te gaan.

Mijn Antwoord: Dit is een nieuwe teken hoe mensen geleidelijk gefrusteerd raken door al hun pogingen om het leven beter te maken. In de tussentijd worden dingen alleen maar erger, en als resultaat hiervan zijn meer mensen geneigd om Kabbalah’s perspectief te horen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed