Een Les In De Fysiologie Van De Ziel

Every Person Has to Find His Own TeacherWe kunnen diep in ons innerlijk afdalen en proberen te processen die de Zohar beschrijft te voelen vanuit het diepste van onze ziel. Ik weet niet waar al de verlangens en eigenschappen in mijzelf aanwezig zijn; Ik wil enkel voelen wat het Boek van Zohar me vertelt over de processen die dit moment in mij plaatsvinden.

Het geeft niet dat ik niet begrijp welke soort processen het betreft, of dat alles zich afspeelt op spirituele niveaus welke voor mij verborgen zijn. Ik wil ze ontdekken omdat dat alles is dat in mij gebeurd, hier en nu. Ik wil voelen waar deze kwaliteiten gelokaliseerd zijn, waar de processen zich afspelen en hoe al deze delen in mij werkzaam zijn.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: