De Grootste Tijd In De Geschiedenis Is Nu

historynowWe zijn door duizenden levens geweest, en nu bevinden we ons in een bijzondere reïncarnatie waar we het echte spirituele werk voor het eerst aanvangen. Voor de eerste keer handelen we niet meer als het levenloze, vegetatieve en dierlijke niveau van de natuur. We verrichten voor het eerst persoonlijk, individueel werk dat alleen een mens kan doen, in overeenstemming met zijn eigen vrije keus. Dit is de eerste keer dat dit in de hele schepping gebeurt, in alle generaties, na alle staten en vorige levens waar we door heen zijn gegaan.

Deze periode is absoluut niet makkelijk. We begrijpen nog steeds niet wat het betekent om in een nieuwe wereld te beginnen te leven, om de hele wereld met onszelf te verenigen en een andere dimensie in te gaan, en een nieuw verlangen (Kli) te ontwikkelen. We denken dat er nu iets moet gebeuren, in onze oude egoïstische toestand. Echter, moet een nieuwe werkelijkheid ons bekleden; het is een werkelijkheid die we niet verwachten, kennen of rekening mee houden. En de enige manier waarop dit kan gebeuren is geleidelijk, met onze instemming en de instemming moet ook geleidelijk bereikt worden.

En tegelijkertijd, moeten we de openbaring elk moment verwachten. Maar aan de andere kant, moeten we begrijpen dat zelfs in onze wereld, waar we zulke grote veranderingen niet verwachten, het veel jaren en veel inspanning vereist om iets te veranderen, en we het hier over iets veel groter hebben – veranderingen die in ons verricht moeten worden door het Hoogste Licht. We staan inderdaad op het punt, om een nieuwe dimensie in te gaan!

Het Licht is altijd bereid om de correcties binnen ons in uit te voeren. Echter moeten we het deze kans geven, en dit is het punt waar we normaal struikelen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed