De Cirkel Symboliseert Spirituele Perfectie

The Soul Is the Property of Bestowal, and Until We Develop It, We Remain AnimalsEen vraag die ik ontving: Wat is materie en vorm in spiritualiteit? Wat verlangt de Oneindige Wereld? Waarom tekent u het altijd als een cirkel?

Mijn Antwoord: Een cirkel symboliseert spirituele perfectie en gelijkwaardigheid. Er is niet hoger of lager, of meer links of rechts, of wat dan ook. Alles en iedereen is gelijk in relatie tot het midden van de cirkel.

Materie is verlangen en de vorm is het specifieke ding dat ik verlang. Gelijkheid van vorm is als we hetzelfde ding willen, en het verschil in vorm is als we verschillende dingen willen. Alle verschillende specifieke verlangens bestaan nog steeds in de Oneindige Wereld, maar ze verenigen zich en worden gelijk door hun verlangen aan elkaar te schenken, te integreren en te begrijpen. In feite belichaamt ieder de anderen in zichzelf.

Daaruit volgt dat het mijn taak is naar de Oneindige Wereld terug te keren. Ik ben een deel van de Oneindige wereld, een klein orgaan van de gemeenschappelijke ziel. Om me met de anderen de verbinden moet ik al hun verlangens absorberen, alle verlangens in de Oneindige Wereld. Ik zal gelijk moeten worden aan de cirkel en alles bevatten, zodat alles van mij is. Dan begrijp ik wat iedereen wil en ben ik staat ervoor te zorgen. Ik zal in staat zijn oneindige liefde aan iedereen te schenken en uit te drukken.

Ieder deel van de gemeenschappelijke ziel zal alle anderen in zichzelf moeten opnemen. Maar hoe kunnen we dat doen? Dit is de reden van het breken van de vaten- om alle delen met elkaar te vermengen en te integreren in elkaar. Nu bestaat iedereen uit anderen. Dit wetende kunnen we het breken waarderen en begrijpen waar het ons toe leidde en essentieel het was. Zonder de breuk was het niet mogelijk geweest iemand te begrijpen of hun verlangens te absorberen. Ik zou niet in staat zijn me met hen te verbinden en de Oneindige Wereld bereiken.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: