Breek Door In Een Nieuwe Wereld

castleDe vier voorwoorden van het Boek van Zohar helpen ons af te stemmen op een correct begrip van dit boek. Deze voorwaarden zijn: ” Introductie tot het Boek van Zohar”, “Voorwoord tot het boek van Zohar”, “Voorwoord tot de Sulam Commentaren”, “Introductie op het voorwoord tot de Wetenschap van Kabbalah”. Ze zijn bedoeld om ons de taal van het Boek van Zohar te leren zodat we kunnen begrijpen zowel als veranderingen kunnen verwachten in onszelf als resultaat van deze invloed.

Zo beginnen we te begrijpen dat alles zich afspeelt in ons verlangen en dat er niets anders bestaat als ons verlangen en het Licht. Alles speelt zich af in onze ziel zodra we ons beginnen te ontwikkelen.

Daarom zijn de voorwoorden belangrijk, ze leiden ons naar een correcte benadering, omgekeerd. Als we het Boek van Zohar onvoorbereid openen, begrijpen we er helemaal niets van!

We zullen samen moeten werken om het Boek van Zohar te begrijpen. Als we leren hoe het correct te benaderen, doorgaan met het lezen en dieper in het boek gaan dan zullen we erdoor heen reizen als door een sprookjesland; het zal onze wereld worden omdat we erin leven. Als we de avonturen lezen en ervaren dan groeien we, bereiken we kennis van de spirituele wereld en de ziel die erin leeft.

Maar eerst moet we deze wereld binnengaan. Het meest belangrijk is er door heen te breken en erin geboren te worden. Als we onze oriëntatie in het boek van Zohar vinden beginnen we de taal te herkennen. Zoals vader, moeder, vreemdelingen, familieleden, vijanden en vrienden enz. We gaan begrijpen wie dit zijn door de krachten die ze representeren. Er is niets anders dan krachten welke we correct leren visualiseren door de juiste benadering te ontdekken.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed