“Ik Wil” Betekent Dat Ik Het Recht Heb

Changing the World Starts With Changing Our IntentionsOndanks mijn egoïsme, slechte eigenschappen en slechte toestanden waarin ik doorheen ga, ben ik bekwaam, klaar en heb ik het recht om de kracht van Boven te ontvangen welke me zal helpen de Hogere Wereld te onthullen. Mijn taak is zoveel als ik mogelijk kan te streven naar het doel. Zelfs als ik heel erg ver weg ben van zuivere bedoelingen, zelfs al mijn geestelijke “kwalificaties” twijfelachtig zijn – dit alles is niet belangrijk. Dit is wie Ik nu ben, dit zijn mijn huidige eigenschappen en dit is mijn huidige toestand.

Als een persoon, het maakt niet uit wat zijn situatie is, de kracht van correctie en spirituele ontwikkeling wilt ontvangen, dan verdient hij het. De Schepper zegt ” Doe een beroep op Mij en Ik zal je belonen voor je inspanning”.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed