Laat Je Punt In Het Hart Zich Niet Weer Verbergen

eastEen vraag die ik gekregen heb: Honderden duizenden mensen over de hele wereld kijken naar onze lessen over Het Boek van Zohar. In tegenstelling tot andere boeken, is de Zohar in staat om de goede soort verlangens te ontwaken in een persoon, ongeacht of hij een punt in het hart heeft of niet?

Mijn Antwoord: Iedereen heeft het punt in het hart, echter kan het verborgen of onthuld zijn. Als het verborgen is, is er een mogelijkheid dat het zich het volgende moment zal openbaren. Niemand weet bij wie het zal verschijnen.

Er zijn heel veel mensen bij ons gekomen met brandende punten in het hart, maar helaas, doofde dit na een aantal weken of maanden uit, omdat ze niet genoeg inspanning geleverd hebben ten aanzien van hun spirituele ontwikkeling. Ze werden een kans gegeven, maar ze raakten het kwijt, en het punt in hun hart werd opnieuw verborgen.

De overgang tussen verhulling naar onthulling van het punt in het hart, zowel als het tegenovergestelde (de terugkeer naar verhulling) is volkomen afhankelijk van de inspanningen die de persoon levert. Dit verklaart waarom sommige mensen, die eerst niet echt een verlangen naar spiritualiteit hadden, maar doorgingen met het luisteren naar onze lessen, puur uit respect voor Het Boek van Zohar, of simpelweg uit beleefdheid in staat waren om hun groei te versnellen.

Door dit te doen, zal iemands punt in het hart, embryo van de ziel, zich snel openbaren en men kan zich bewust beginnen te ontwikkelen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed