Kabbalah Is Een Wetenschap Over De Ziel

go aroundIn de wijsheid van Kabbalah bestuderen we de ziel – het zintuig die de Schepper onthult. Het feit is, dat de Schepper alleen dit specifieke zintuig geschapen heeft, deze specifieke ruimte en niets anders. Op dit moment nemen we ook ons leven waar met hetzelfde zintuig, maar in een verborgen vorm. Dit is de reden waarom we ons huidige leven zien als ons lichaam, dit leven en deze wereld. In realiteit echter, heeft de Schepper alleen één verlangen geschapen. En het hele Boek van Zohar beschrijft hoe we met dit verlangen kunnen werken om de plek te herkennen dat we vrijheid van keuze hebben, waar we kunnen werken en inspanningen leveren om dit zintuig of het verlangen te ontdekken, en er daarna het echte leven in waar te nemen. Dit zal niet gebeuren zonder onze deelname.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed