Je Bent Uitgenodigd Voor Het Eerste Virtuele Congres

interEen vraag die ik heb ontvangen: U zei dat het succes van een persoon voor het bereiken van correctie afhangt van zijn deelname in een groep. Op 22-24 januari zal er een internationale virtuele Kabbalah congres zijn. Het congres zal gehouden worden over de hele wereld in verschillende landen tegelijkertijd. Iedereen is uitgenodigd, inclusief degene die via de computer alleen studeren. Dit is een kans voor hen om zich bij de lokale groepen aan te sluiten. Wat kunt u zeggen tegen degene die proberen te beslissen of ze naar het congres zullen gaan?

Mijn Antwoord: Een persoon kan niet alleen thuis zijn in deze tijd, zonder een inspanning te maken om zich te verenigen met andere mensen die Kabbalah studeren. Als hij thuis blijft zal hij veel verliezen. Deze congres is speciaal bedoelt om mensen te verenigen die in afgelegen gebieden wonen. Nu is de beste tijd om te verenigen met anderen in je land of stad en het ontmoeten van mensen die hetzelfde zijn als jij, die bezig zijn met hun spirituele ontwikkeling. Tijdens het congres kan je ze ontmoeten.

Een virtuele verbindingen is goed, maar een fysieke verbinding is noodzakelijk. Het is niet toevallig dat we in een materiële wereld leven. De fysieke verbinding dient als het begin voor het ontwikkelen van alle aankomende spirituele verbindingen.

Gedurende het congres zal ik in Italië zijn om een nieuw boek te presenteren. Ik nodig je niet uit om naar het congres in Italië te komen welke uitsluitend lokaal zal plaats vinden. In plaats hiervan probeer op dezelfde tijd lokale congressen te organiseren in andere plaatsen op de wereld.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed