Handelingen Nodig Om Onszelf Op Nieuwe Gevoelens Voor Te Bereiden

Study Kabbalah, and Spritual Worries Will Outweigh Your Current OnesEen Kabbalah les is anders dan alle andere soorten lessen, aangezien het ons leert hoe een werkelijkheid waar te nemen, die we van nature niet kunnen voelen. We moeten onszelf voorbereiden op deze nieuwe gevoelens door volgende handelingen:

1. Voor de les, moeten we al onze problemen en zorgen vergeten, alsof we nooit in deze wereld bestaan hebben, en alsof de wereld zelf niet bestaat. Als we de nieuwe werkelijkheid willen voelen, moeten we ons niet bezighouden met wat dan ook buiten onszelf: daarom moeten we doen alsof onze wereld niet bestaat.

2. We moeten proberen om iets groots, nieuws, eeuwigs, volmaakts, perfect en wereldbepalend te voelen. Daarom moeten we onszelf voorbereiden om deze nieuwe hoogte en grootsheid te aanvaarden.

3. Het voelen van de hoogste werelden gebeurt door middel van de eenheid van zielen. We moeten duidelijk begrijpen dat alleen onze collectieve, innerlijke inspanningen om onze strevens te verenigen in één gemeenschappelijke intentie in elk van ons het echte verlangen om de spirituele wereld te voelen kunnen produceren – de eigenschap van liefde en schenking.

4. Als resultaat van onze gezamelijke inspanningen om de eigenschappen van schenking en liefde te verwerven, zullen we ontdekken dat we steun van buiten af nodig hebben. Dit zal voor een innerlijk gebed aan de Schepper zorgen om ons te helpen en om deze eigenschap in ons naar boven te halen.

5. Dit soort gebed kan in ons naar boven komen en ons beïnvloeden tijdens het samen met onze groep, bestuderen van de authentieke Kabbalah bronnen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed