Gebruik Je Opleiding Alleen Om Salaris Te Krijgen

Russia

Een vraag die ik heb gekregen: Mijn hele leven heb ik me verzet tegen het sociale systeem. Nadat ik uiteindelijk mijn middelbare school af heb gemaakt, ging ik spontaan en irrationeel weg om te reizen om mezelf te vinden. Ik moest voor mezelf uitzoeken wat ik in het leven moest doen, niet wat anderen van me wilden, en wie ik wilde zijn.

Het is niet wonderbaarlijk dat ik Kabbalah op mijn eigen manier ontdekt heb. Vanaf die tijd (ongeveer 2005) heb ik gretig met u en in mijn stoffelijke leven gestudeerd, en ik probeer mijn schema te maken volgens het model van Bnei Baruch, zoveel het kan.

Van spontaan zijn en altijd risico’s nemen, hebben de jaren dat ik Kabbalah studeer me al doen omslaan naar een deugelijk mens en nu probeer ik een gezond kader van sociale status en gedrag op te bouwen.

Ik heb mijn vak gevonden, waardoor ik geld kan verdienen als een normale burger. Ik heb een vrouw die wellicht mijn vrouw wordt (onze relatie is volkomen gebaseerd op Kabbalah).

Mijn vraag gaat over de universiteitstudie – en vooral gedurende de tijd van globale instabiliteit en multicrises. Nadat ik mijn hele leven het systeem ontkend heb, nu wil ik alleen normaal zijn, en zie ik academische studie als een middel om deze “normaliteit” te verkrijgen. Ik zit in een groot dilemma hierover, omdat het onmogelijk voor mij is om mijn kleine leven met kleine omgeving te zien, zonder ernaar te kijken van een globaal standpunt. En als ik er vanaf dat punt naar kijk, word ik heel erg onzeker.

Als ik een beroep heb (ik ben fotograaf), moet ik dan op een universiteit studeren (internationale business management en communicatie of commerciële economie?) Omdat u zei dat de persoon het leger in moet, naar de universiteit, hij moet werk hebben en een familie stichten.

Mijn Antwoord: Je hebt het niet nodig. Wat ik bedoel was, mis geen onderwijs dat je toe staat om in je levensonderhoud te voorzien. Niets meer dan dat.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed