Een Praktische Methode Om Het Verborgen Deel Van De Wereld Te Openbaren

hiddenpartWe zijn dankzij de wetenschappelijke kennis over de wereld en zijn natuur in staat om in de wereld te bestaan. We voelen onze wereld binnen in de eigenschap van ontvangst. In de mate waarin het zich in ons ontwikkelt, voelen we en bestuderen we de wereld meer, waarbij we het steeds meer binnen in deze toenemende eigenschap in ons openbaren. Er zijn dingen die tijdelijk voor mij en iedereen anders verborgen zijn. Dit is waar de mensen nog niet van bewust zijn, maar uiteindelijk zullen ontdekken. Er zijn ook andere zaken die verborgen zijn, maar voor anderen wel openbaar zijn, zoals voor experts, artsen en wetenschappers, waar we op kunnen vertrouwen.

Bovendien zijn er ook dingen die absoluut verborgen en onbekend zijn. Deze wereld kan niet door mensen gekend worden, tenzij een andere manier verkrijgen om het te voelen en deze wereld te verwerven – binnen in de eigenschap van de schenking. Dan zullen we een wereld voelen die helemaal verborgen is voor onze eigenschappen van ontvangst.

Er zijn theorieën over de verborgen wereld (God) en de verplichtingen die het ons oplegt. Ze worden geloven en religies genoemd. Er zijn er veel van, en ze spreken elkaar vaak tegen, wegens het feit dat ze zich over het verborgen deel van de wereld uitlaten. Hun aanhangers spreken niet over de mogelijkheid om Hem (God) te openbaren, maar over de mogelijkheid en voordeel om Hem te gebruiken tijdens dit leven of in het “hiernamaals”. Echter spreken ze alle over dingen die ze niet kunnen verwerven.

Ook al zijn ze slim en praktisch, bestuderen ze nog steeds niet hoe de verborgen werkelijkheid binnen te gaan. Als ze erin zouden bestaan, zouden ze er naar streven om het aan iedereen te openbaren, aangezien dit het doel van de schepping is. In plaats hiervan proberen ze ons van dat te overtuigen, waar anderen hen van hebben overtuigt in eht verleden. Ze zijn goede sprekers en ze weten veel, ze kunnen hun weg vinden in veel boeken, maar ze geven geen specifiek, praktisch advies over hoe men de onthulling van de verborgen wereld bereikt. Deze houding ten aanzien van de verborgen wereld wordt genoemd religie of geloof.

Uiteindelijk zijn er mensen die de eigenschap van schenking verworven hebben; binnen in deze eigenschap verwerven zij de wereld, die volkomen verborgen is voor de eigenschap van ontvangst. Ze nodigen al degenen uit die het willen openbaren om hetzelfde te doen als zij gedaan hebben. Ze vertellen niet dat je je leven moet veranderen of specifieke handelingen uit te voeren, aangezien er geen verband is tussen de fysieke handelingen en de eigenschap van schenking. Ze leggen alleen uit hoe de beide werelden in elkaar zitten en hoe we deze volledig kunnen openbaren – niet door in God te geloven, maar door de Schepper te openbaren.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed